Lenen Met Uitkering

Geld lenen heeft ook nadelen

Deze vraag is logisch want je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent, maar hoe kom je dit te weten als instanties lastig doen om je een lening te geven? Dan zijn er mogelijkheden om op het internet te gaan kijken naar het krijgen van een lening. Je kunt namelijk online een lening afsluiten, hierbij is het wel van belang dat je gaat kijken naar wat voor soort lening het is en wat de kosten hiervan zullen zijn. Welke rentetarieven worden er bijvoorbeeld gehanteerd.

Ze kunnen wel adverteren met de tekst: “Geld lenen, nu doen vandaag nog op uw rekening!” maar dan zit er ook een addertje onder het gras. Mensen gaan niet zomaar zorgen dat je snel geld op je rekening hebt staan wanneer ze hier niets aan kunnen verdienen. De algemene voorwaarden zijn hierbij daarom ook van belang, lees deze goed door en ga hier pas mee akkoord wanneer je ook weet waar je aan toe bent. Een lening afsluiten via internet is vaak een stuk eenvoudiger, er zijn instanties die lenen zonder toetsing aanbieden en dus ook niet weten of dat je ergens al leningen hebt, dat je een uitkering hebt, dat je in de WW zit of in de bijstand. Het maakt hen niets uit, zij willen jou gewoon geld lenen en hier op verdienen. Bij veel websites kun je dus een lening aanvragen ondanks een uitkering te hebben.

Kijk daarom nu eens naar jouw echte mogelijkheden en stel jezelf de vraag of dat het wel verstandig is om te gaan kijken wat je via het internet kunt lenen. Hoeveel kan ik lenen, deze vraag kan op het internet zo worden beantwoord, maar het is zaak om verder te kijken. Hiermee voorkom je namelijk dat je in verdere problemen raakt. Als je namelijk snel geld op je rekening kunt krijgen door bijvoorbeeld een SMS bericht te sturen (bijvoorbeeld door middel van de minilening) dan staan hier ook andere eisen tegenover, je moet het geld binnen dertig dagen terug betalen, met een vast percentage aan rente en dan kan het nog eens zijn dat het geld sneller teruggestort moet zijn. Soms is de looptijd bijvoorbeeld 7 of 14 dagen.

Lees die algemene voorwaarden daarom goed door voordat je een lening aan gaat vragen met een uitkering. Je moet het geld namelijk wel terug kunnen betalen en als je deze zekerheid niet hebt dan kun je beter bij familie informeren wat zij tijdelijk voor je kunnen betekenen. Of het is dan een betere manier om bij instanties aan te kloppen die een vaste looptijd met je af willen spreken en waarbij je ook rente moet betalen over het geleende bedrag.

adsense 336x280