Lenen Met Uitkering

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel geld je kunt lenen is verschillend. Het ligt er ook maar net aan waar je geld wilt gaan lenen. Er zijn namelijk geldverstrekkers die geen geld gaan lenen aan mensen met een uitkering, de reden is omdat zij geen zekerheid hebben wanneer het geld terug wordt betaald. Stel dat je een uitkering hebt en je werkt dus niet meer, dan zijn er ook geen andere inkomsten. Hoe moet het geleende bedrag dan terug worden betaald? Er kan dan wel een looptijd van dertig jaar worden afgesproken, maar als je niet meer kunt werken bijvoorbeeld omdat je arbeidsongeschikt bent verklaard, dan kun je dus ook geen zekerheid geven over wanneer je het geld terug gaat betalen.

Geld lenen met een uitkering is wel mogelijk, maar kan wel lastig te regelen zijn. Het kan ook zijn dat je bent ontslagen bij je huidige baas, dan krijg je een WW uitkering. Je kunt naast deze WW uitkering een lening aanvragen, maar ook hierbij is het maar weer de vraag hoeveel kan ik lenen en verstrekken de aanbieders mij wel een bedrag? Ook hierbij heb je namelijk geen zekerheid dat je het bedrag op de afgesproken termijn terug kunt betalen.

Een lening aanvragen ondanks uitkering kun je dus gewoon doen, maar je moet altijd afwachten wat hier mee gedaan wordt. Sommige geldverstrekkers zullen je wel geld lenen, maar dan zullen hier strengere voorwaarden aan ten grondslag liggen. Hoe dan ook, geld lenen kost altijd geld. Als je nu 1000 euro wilt gaan lenen, moet je die 1000 euro terug betalen maar ook de rente hier over moet betaald worden. Dit zijn allemaal kosten waar je vooraf op bedacht moet zijn voordat je een lening aan gaat vragen ondanks het feit dat je een uitkering hebt. Als je de AOW hebt kun je ook een uitkering aanvragen, maar ook hierbij is het weer de vraag gaat de aanbieder jou geld verstrekken of moet je het toch alleen kunnen doen?

Er zijn genoeg geldverstrekkers via het internet te vinden die jou een krediet met uitkering willen geven, maar de voorwaarden zijn hier dan vaak strenger dan bij een gewone geldverstrekker.

adsense 336x280